Ga terug

Flyer ten behoeve van het Le Roy Gebied

Jannie Jannie  •  03-04-2023  •  Geen reacties  •  Wijkbudget Lewenborg  • 

Flyer LeRoy-gebieden

De LeRoy-gebieden: een pareltje in onze wijk. Ingericht en onderhouden voor en door bewoners. Om te zorgen dat dit 6 hectare bijzondere gebied blijft voortbestaan, zijn we afhankelijk van vrijwilligers. Een flyer kan ons daarbij helpen. Deze wordt dan eenmalig meegeleverd met de wijkkrant de Lewenborger.                                                                                        We zien dat het extra motiveert om met meerdere vrijwilligers te werken. Het werk schiet dan echt op en het is bovendien gezellig.  Af en toe wordt ons geleerd hoe je fruitbomen en bessenstruiken moet snoeien of leer je hoe je met een zeis om moet gaan. Niets moet, maar het mag.

Het idee is bedoeld om het gebied extra onder de aandacht te brengen bij wijkbewoners en hen tevens te motiveren om af en toe of regelmatig mee te willen helpen in de LeRoy-gebieden.

Benodigd geld in totaal  628,59 euro(incl. btw)

(Offerte van Kragtvorm  458,59 euro voor de vormgeving en het drukken van alle flyers plus 20 posters. Kosten bezorging flyers met de wijkkrant de Lewenborger  170 euro)                                                                                                                                                                                                                      

Voor de uitvoering lever ik de tekst en foto's aan die nodig zijn voor de vormgeving. Bezorgers van de Lewenborger verspreiden de flyer samen met de krant. De vorige keer is niet het hele verspreidingsgebied meegenomen: deze keer wel. Verder zorg ik dat overgebleven flyers komen te liggen bij het Dok, de Bieb enz. 

Het vorig jaar heb ik deze flyer ook aangevraagd: in die zin is het meerjarig. Mochten veel vrijwilligers zich melden dan kan het zijn dat het jaar daarop geen nieuwe aanvraag nodig is. De bijgevoegde flyer is van 2022 en hierop is een gedeelte van de voorkant te zien. De achterkant wordt ook benut. Uiteraard wordt de flyer van 2023 aangepast met nieuwe foto's en eventueel met een aangepaste tekst.

    

 

 

    

Locatie: De LeRoy-gebieden

Bestanden (1)

Wat is de beoordeling van dit idee?

Gefeliciteerd. Dit plan voldoet aan de gestelde criteria en zal daarbij stembaar worden op de Stem van Groningen.

Geen mijlpalen gedefiniëerd