Ideeën voor Sport en bewegen

Dit project heeft een bedrag van € 94.615

Skeelerroutine

26-05-2023  •    Geen reacties  •   •  Anthony  •  Sport en bewegen

1.Workshop in een pand voor inleiding, doelstelling, datumbepaling, routebepaling, bewustwording van lichamelijke gezondheid en veiligheid van de skeelerroutine op wekelijkse basis, ontwikkeld en gegeven door mijzelf. Aangemelden voorzien van benodigheden. (Algehele organisering voor praktiseren inititatief) aflegafstand routine bepaling met uitzicht op verhoging van afstand routine in km per 4 gerealiseerde skeelerroutines.

2. Praktijkuitvoering van gezamelijk skeeler-routine-creatie van max 22 personen per groep, inclusief 2 sport begeleiders om groep te splitsen i.v.m lichamelijk uithoudingsvermogen en verschil hierin per individu.

3.vanuit elk daaropvolgende workshop, vernieuwing en verbetering van de algehele organisering van de skeeler-routine-creatie onderzoeken en toepassen.

4.in stand houden van de routine, met aansporend bewustzijn en vermogen van persoonlijke potentie gezond tijd investeren, ontwikkeling van individuen in groepsverband realiseren, refererend naar sociaal actief- en gezondheidsontwikkeling voor jongeren en voor een  halfjaar periode 1x per week. totaal 20 skeelerroutines.

5.herhaling van stappen 1 t/m 4. Tot 20 maal  routineuitvoering per halfjaar met als doelstelling balans en zelfverzekerheid en vermogen van bewustzijn op t brengen.