Ga terug

ommetjes Ten boer idee ingebracht door Jolien de Boer Pontier

Melanie Postma Melanie Postma  •  21-02-2023  •  1 reactie  •  Ten Boer  • 

Namens Jolien plaats ik het idee van de ommetjes in en rond Ten Boer

Het idee is of er meer leuke ommetjes van 5a 6 km gerealiseerd kunnen worden. De ommetjes die je nu kunt lopen zijn of heel kort of veel te lang.

Een optie is om de wandelvierdaagse eens te vragen welke routes er gelopen worden en of deze met toestemming van evt grondeigenaren ook gebruikt kunnen worden voor wandelaars in het gebied.

Een opmerking bij de ommetjes die er al wel zijn is dat de paden neit altijd toegangelijk zijn, slechte stoep, onduidelijk waar je moet lopen of een pad houdt op. Een voorbeeld is het pad richting het tunneltje (voormalige camping de banjer) de stoep is daar erg slecht. 

Een voor beeld van een ommetje die onderzocht zou kunnen worden is de route richting de boerderij van Bijman, daar kun je vanuit het dorp heen lopen maar je kunt bij de boerderij niet het ommetje afmaken, het zou een idee kunnen zijn om toestemming te vragen of er gebruik mag worden gemaakt van het maaipad. 

Inwoner Jolien de Boer denkt graag mee over dit onderwerp

Je moet inloggen of een nieuw account aanmaken om te kunnen reageren.
 • Barbara H

  Ik vind de ommetjes altijd erg leuk. Soms gaat mijn wandeling met mijn hond door het dorp, dus het idee om meer ommetjes te creëren in Ten Boer zou voor ons de wandeling leuker maken. Bij Bijman kun je leuk lopen. Een ommetje zou daar ook erg leuk zijn denk ik.

  Geen duimpje  | 
  0
  0
  Geen reacties
  Geen mijlpalen gedefiniëerd