Ga terug

Hondenspeelveld

Hondenspeelveld Hondenspeelveld  •  28-02-2024  •  12 reacties  •  Lewenborg Leeft  • 

Het idee is om een speelveld te realiseren waar we honden in een omheinde speelruimte kunnen spelen. Er is in de wijk Lewenborg wel een gebied wat wordt aangeduid als losloopgebied maar deze bevinden zich vaak langs ringweg van Lewenborg. Dus niet echt veilig. Ook het gebied rondom het bevreidingsbos geld een aanlijngebod. Wij mogen nu gebruik maken van een omheind stukje grond waar de honden lekker vrij met elkaar kunnen spelen. Ik wandel veel met mijn hond en kom daardoor veel in gesprek met mede hondeneigenaren die blij zijn omdat ze eindelijk eens lekker met elkaar kunnen spelen en de eigenaren natuurlijk even gezellig bijpraten. De speelplek is op de plek waar in het verleden altijd 2 ponys liepen achter Roer en Stuurhuis. Natuurlijk hebben we nog een aantal vrijwilligers nodig om het terrein gebruiksklaar te maken. Voor het opnieuw gereed maken van de grond wordt een bedrijf ingeschakeld. 

Locatie: Deze Locatie is de grond van bewoner Noorddijkerweg nr 27 die toestemming geeft voor een speelplaats voor honden

Idee ingediend door: Hondenspeelveld

Wat is de beoordeling van dit idee?

Gefeliciteerd, je idee voor het wijkbudget is positief beoordeeld. Dit betekent dat je door kunt naar de stemronde. Succes met campagne voeren voor jouw idee!

Je moet inloggen of een nieuw account aanmaken om te kunnen reageren.
Geen mijlpalen gedefiniëerd