Ga terug

Busreis ouderen

De Muiterij De Muiterij  •  Collectief  •  19-03-2024  •  Geen reacties  •  Lewenborg Leeft  • 

Uitgetypte versie van de Muiterij aanvraag

Aanvraag/idee: Wijkbudget Lewenborg 2024

Wij, team de Muiterij willen graag in aanmerking komen voor een gedeelte van het wijkbudget dat beschikbaar gesteld wordt door de Gemeente Groningen voor onze wijk Lewenborg.

Wij, een team van vrijwilligers zetten ons in om de ouderen in onze wijk een beetje samen te brengen. We hebben een plan opgezet om met een bus een dagje uit te gaan om deze oudere mensen een onvergetelijke dag te bezorgen. 

Doel: Deze oudere mensen even uit hun dagelijkste beslommeringen te halen door iets leuks voor hen te organiseren waar ze heel lang op terug kunnen kijken en even in een andere wereld te stappen! (Volle bus: totaal 50/55 personen)

Om dit plan te realiseren hebben we geld nodig, want zonder komen we nergens. 

Plan: Dagje weg met deze ouderen naar een leuke locatie waar het goed toeven is! Onder het genot van een kopje koffie/thee en een hapje en een drankje maken we er een leuke en afwisselende dag van waar iedereen met veel plezier op terug kan kijken.

Vertrek: 09:00 uur met de bus naar een koffiestop en daarna een museum te bezoeken en daarna een leuk stadje op eigen gelegenheid te bezoeken en deze dag af te sluiten met een eenvoudig diner.

Budget: We vragen een budget van €4.000,- (meeste geld zit in de bus, deze blijft de hele dag beschikbaar) + EHBO-er verplicht, omdat we met ouderen op reis gaan natuurlijk.

Wij als team hopen dat onze aanvraag wordt gehonoreerd door de commissie die de voorstellen beoordeeld zodat onze ouderen in onze wijk een leuke dag in het vooruitzicht hebben!

 

Met vriendelijke groet,

Team Muiterij

Geschatte kosten van de indiener van het idee: €4

Locatie: Een team van vrijwilligers die o.a. graag leuke activiteiten organiseert voor de bewoners in Lewenborg.

Idee ingediend door: De Muiterij

Je moet inloggen of een nieuw account aanmaken om te kunnen reageren.
    Geen mijlpalen gedefiniëerd