Ga terug

Hulpkreet voor een..keet?

Maowke Maowke  •  25-04-2024  •  Geen reacties  •  Beijum Bruist  • 

Wagentje

Hallo allemaal!

Binnen de werkgroep "Ontmoeting Innersdijk" zijn wij druk met allerlei ideeën uitwerken om ontmoeting vorm te geven op dit terein. Een ieder heeft huiswerk 🤔 meegekregen om deze ideeën uit te werken. Mijn huiswerk is het regelen van een pipowagen/camper/schaftkeet waar ontmoeting kan ontstaan rondom duurzaamheid (upcycle), groen (plantenbieb) en activiteiten.

 

Een pipowagen is een leuke creatieve unieke locatie die de wijk kan verrijken. De inspiratie is opgedaan door het prachtige "van tosties" in wijkbedrijf Selwerd. Waar iemand vanuit een camper tosties is gaan serveren. Uniek. Bijzonder. En onwijs gaaf. 

 

Met de pipowagen/schaftkeet hopen wij mensen van alle leeftijden en achtergronden te betrekken. En na Innersdijk hopen wij dat de wagen zo een succes is dat we ergens anders verder kunnen.

 

De naam, kleur, etc willen wij met bezoekers gaan bedenken. Het bedrag dat we aanvragen is bedoeld voor de wagen, verf, materialen om de binnenkant te pimpen, materialen om een begin te hebben voor de activiteiten, een kastje voor de plantenbieb.

 

We proberen zoveel mogelijk materialen te hergebruiken / 2de hands aan te schaffen en de talenten van wijkbewoners te benutten zodat het echt een gezamenlijk project wordt. 

Locatie: Innersdijk

Idee ingediend door: Werkgroep Ontmoeting Innersdijk

Waarom zijn dit de kosten?

Gefeliciteerd, je idee voor het wijkbudget is positief beoordeeld. Dit betekent dat je door kunt naar de stemronde. Succes met campagne voeren voor jouw idee!

Je moet inloggen of een nieuw account aanmaken om te kunnen reageren.
    Geen mijlpalen gedefiniëerd