Ga terug

Kinder Disco Beijum - Samen dansen

KinderDiscoBeijum KinderDiscoBeijum  •  07-05-2024  •  Geen reacties  •  Beijum Bruist  • 

disco.jpg

In de wijk lag de behoefte bij de jongste kinderen voor een kinder disco. Met ouders en vrijwilligers hebben wij een pilot gedraaid en dit was een onwijs succes!

Helaas is onze muziekbox stukgegaan en zoeken wij nu dus een goede nieuwe box. De behoefte van de kinderen die aanwezig waren is er om zelf muziek te kunnen uitkiezen en dus zouden wij graag wijkbudget aanvragen om goede materialen te halen die aansluiten bij de behoefte van deze kinderen.

De disco is voor ALLE kinderen van groep 1 tot groep 8. Ouders van de kinderen helpen mee of wachten op de kinderen in een andere ruimte. De kinder disco is dus een manier van ontmoeten tussen ouders én kinderen. 

Wat zijn wij zoal nodig? 2 grote muziek boxen, grote discobal, vele versieringen voor de disco, herbruikbare bekertjes, microfoon(s), en wat er aan ideeën komt van de kids bij de volgende editie. 

Locatie: Heerdenhoes

Idee ingediend door: Kinder Disco

Waarom zijn dit de kosten?

Gefeliciteerd, je idee voor het wijkbudget is positief beoordeeld. Dit betekent dat je door kunt naar de stemronde. Succes met campagne voeren voor jouw idee!

Je moet inloggen of een nieuw account aanmaken om te kunnen reageren.
    Geen mijlpalen gedefiniëerd