Ga terug

Bingo apparaat voor inclusief bingoën

DeStemvanGroningen DeStemvanGroningen  •  Medewerker Stem van Groningen  •  04-06-2024  •  Geen reacties  •  Beijum Bruist  • 

Het betreft een idee voor de bingos in het Heerdenhoes die vrijwillig gedraaid worden. Wij willen inclusief zijn, voor alle bewoners, maar het is ingewikkeld met de huidige materialen die zij van het buurthuis mogen lenen. Dit bingo apparaat voorziet niet in mogelijkheden om mee te doen wanneer je bv. Slechtziend bent. We hebben baat bij een bingo apparaat dat alles bijhoudt en duidelijk aangeeft voor wie slecht kan zien/horen.

De bingo is elke maand en in de zomer bingoën we vaker het vaker (oa ook kinder bingo). We willen ook uitbreiden, en hopen dat de juiste materialen ook voor nieuwe energie kan zorgen voor onszelf en de bewoners voor wie wij de bingo orgamiseren. 

Het gaat om 400 euro.

https://bingowinkel.nl/elektronische-bingomachine-wingo-4/?utm_source=Google%20Shopping&utm_campaign=Bingowinkel%20NL&utm_medium=cpc&utm_term=7494&gad_source=1&gclid=CjwKCAjw9cCyBhBzEiwAJTUWNcqeJflGI_fMjOz0VVCADIBNo7yi3MDNZvW7jYq-Z_-HeWOSTpmbhRoC210QAvD_BwE

Dit idee is ingediend door een inwoner.

Waarom zijn dit de kosten?

Gefeliciteerd, je idee voor het wijkbudget is positief beoordeeld. Dit betekent dat je door kunt naar de stemronde. Succes met campagne voeren voor jouw idee!

Je moet inloggen of een nieuw account aanmaken om te kunnen reageren.
    Geen mijlpalen gedefiniëerd